Pjekja e Gështenjave

Rakip Shabani
Shqipëri
Grafikë

Përmasat: 30 L x 40 Gj
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Pjekja e Gështenjave
Pjekja e Gështenjave
Pjekja e Gështenjave
Pjekja e Gështenjave
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Duke u kthyer pas në vitet 1920 me burrat me qeleshe, pena e artistit ka përshkruar një ditë normale, plot me njerëz në Pazarin e Tiranës. Stina e gështenjave duket se ka ardhur dhe burrat janë mbledhur për t’i shijuar të pjekura teksa paralajmërojnë fillimin e vjeshtës.

Vepra

Krijimi origjinal: 2017
Materialet: Stilolaps / Letër
Orientimi: Horizontal