Po vjen Pranvera

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Po vjen Pranvera
Po vjen Pranvera
Po vjen Pranvera
Po vjen Pranvera
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Duke shkrirë ngjyrat e ngrohta dhe të arta, artisti ka njoftuar fillimin e pranverës në këtë peizazh të qetë. Gjethet e thata po veniten ngadalë, duke u zëvendësuar nga pemët plot jetë dhe gjethe të freskëta.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2020
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal