Portret

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 40 L x 30 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

450.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Portret
Portret
Portret
Portret
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vajzë e mrekullueshme mesdhetare duket kaq kurioze, duke parë diçka në horizontin e saj. Artistja ka pikturuar faqet e saj rozë, buzët e kuqe, lëkurën e zbehtë dhe gërshetat me gjatësi mesatare, duke portretizuar bukurinë tipike shqiptare.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2011
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal