Portret

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 35 L x 25 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

350.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Portret
Portret
Portret
Portret
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Bukuria e përjetshme, e kapur që nga viti 1994, e deri më tani, ende e freskët dhe e sigurt. Balluket e saj ngjyrë kafe të artë bien butësisht në ballin e saj, duke mbuluar gjysmën e saj sytë e zinj në formë bajame. Gjithashtu buzët e konturuara që plotësojnë fytyrën e saj nuk mund t’i shpëtojnë glazurit tuaj.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 1994
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal