Portret

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 30 L x 25 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

300.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Portret
Portret
Portret
Portret
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vajzë e re me flokë ngjyrë gështenjë është portretizuar në vitin 1996, teksa autori u përpoq të kapte bukurinë dhe natyrën e saj të menduar. Theksimet e saj të zeza theksojnë ngjyrën e saj të lëkurës dhe vetullat e errëta vetëm komplimentojnë tiparet e saj të forta.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 1996
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal