Portret

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 15 L x 10 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

350.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Portret
Portret
Portret
Portret
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky portret tregon bukurinë e një vajze shqiptare, me buzë të kuqe dhe sy të kaltër. Puna artistike është pikturuar në vjeshtë, ndërsa gjethet e arta bien bukur në fytyrën e saj.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2006
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal