Portret

Denis Golgota
Shqipëri
Vaj dhe Akrilik në Telajo

Madhësia: 76.5 L x 64 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Portret
Portret
Portret
Portret
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Eshte pjese e nje cikli pikturash me figuren e kalit, ku paraqitet portreti dhe karakteri i nje kali si nje personazh dhe mik i dashur ne jeten e njeriut.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Akrilik dhe Vaj/Kanavacë
Orientimi: Vertikal