Portret Malësori

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 50 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Portret Malësori
Portret Malësori
Portret Malësori
Portret Malësori
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo është një nga veprat artistike më tërheqëse të artistit, duke kombinuar në sfond ngjyra të kundërta që theksojnë qendrën e saj, një portret unik i një malësori. Teksa udhëtonte në malet e Shqipërisë, një figurë interesante e rënë nga syri i artistit. Një malësor me tipare të forta që kishte dy palë mustaqe të cilët duhej t’i pikturonte patjetër dhe t’i ngrinte në kohë portretin e tij.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2013
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal