Portret në Blu

Elton Stasa
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 30 L x 20 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

350.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Portret në Blu
Portret në Blu
Portret në Blu
Portret në Blu
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Portreti punuar me model nga natyra, paraqitet në pozë 2/3. Koka përkulur paksa përpara dhe mungesa e syve theksojnë natyën e ndrojtur të këtij djaloshi. Portreti karakterizohet nga kontraste kromatike të forta të theksuara edhe si pasojë e një drite me ndriçim artificial.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal