Portret, Veshje Tiranase

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 50 L x 35 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Portret, Veshje Tiranase
Portret, Veshje Tiranase
Portret, Veshje Tiranase
Portret, Veshje Tiranase
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky portret i qetë, me ngjyrat e bardha dhe të arta tregon një vajzë të re, të veshur me kostumin tradicional të Tiranës. Kapela e saj është e zbukuruar me monedha ari, fustani i bardhë me lule të vogla të verdha dhe flokët ngjyrë bezhë i bien mbi supe duke plotësuar harmoninë e kësaj vepre arti.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2017
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal