Portret Vjeshta

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 30 L x 25 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

450.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Portret Vjeshta
Portret Vjeshta
Portret Vjeshta
Portret Vjeshta
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky portret tregon bukurinë e një vajze shqiptare, me buzë të kuqe dhe sy të kaltër. Puna artistike është pikturuar në vjeshtë, ndërsa gjethet e arta bien bukur në fytyrën e saj. Një nga portretet më të hershme të artistit.

 

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 1972
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal