Portret

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 15 L x 15 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

300.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Portret
Portret
Portret
Portret
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Era po prek flokët e vajzës, por ajo nuk ndikohet aspak prej saj. Sytë e saj të fortë kafe në formë bajameje, hunda e fortë dhe buzët e saj të shëndosha trëndafili janë portretizuar në vitin 1984 dhe ende duken po aq bukur sa ditën e parë që u pikturua.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 1984
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Sheshi