Pranë Antikitetit

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo
Përmasat: 90 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Pranë Antikitetit
Pranë Antikitetit
Pranë Antikitetit
Pranë Antikitetit
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ngjyrat e bukura të ndezura janë të kombinuar në këtë vepër arti që na çon pas në një udhëtim në kohë. Vajzat e reja me kostume tradicionale, të veshura me shaje në kokë dhe xhevahire të rënda në qafë shfaqen pranë një figure antike të një perëndeshe greke, duke e admiruar dhe respektuar atë. Piktura është e kompletuar me shkëmbinj dhe kolona antike në sfond.

Vepra Artistike

Krijimi origjinal: 2018
Materiali: Vaj/ Kanavacë
Orientimi: Vertikal