Pranverë në Dajt

Rakip Shabani
Shqipëri
Pikturë: Pikturë ne Akuarel

Përmasat: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Pranverë në Dajt
Pranverë në Dajt
Pranverë në Dajt
Pranverë në Dajt
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Pranvera në malin e Dajtit në Tiranë, është një bukuri tjetër. Duke i hedhur një sy këtij peizazhi, mund të hyni në një botë qetësie, ajri të pastër dhe mund të bëheni njësh me natyrën. Gjethet e gjelbra, pemët dhe gjithçka që ju rrethon është kaq e pastër dhe e paprekur, e lyer në të gjitha nuancat e gjelbër.

Vepra artistike

Krijuar: 2010

Materialet: Akuarel / Letër

Orientimi: Vertikal