Pritja e Dibranëve

Rakip Shabani
Shqipëri
Grafikë

Përmasat: 30 L x 40 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Pritja e Dibranëve
Pritja e Dibranëve
Pritja e Dibranëve
Pritja e Dibranëve
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Duke shpalosur mikpritjen e Tiranës, artisti ka vizatuar me stilolapsin e tij të zi një familje nga Tirana, të veshur me kostumet e tyre tradicionale, duke mirëpritur disa burra nga Dibra dhe duke mbajtur armët në shenjë feste për zgjedhjen e Tiranës Kryeqytet.

Vepra Artistike

Krijimi origjinal: 2017
Materiali: Stilolaps/Letër
Orientimi: Horizontal