Protestuesi

Ermal Hoti
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 120 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

700.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Protestuesi
Protestuesi
Protestuesi
Protestuesi
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Emigracioni eshte nje fenomen i perbotshem . Ne rrjedhen e historise njerezit kane emigruar gjithmone , kjo e kushtezuar nga lufterat , gjakmarrja dhe kushtet ekonomike . Pjese e ketij fenomeni eshte tashme prej shume kohesh edhe vendi yne .Shqiptaret emigrojne , braktisin vendin e tyre per nje jetese me te mire diku gjetke . Eshte instrumenti I fundit per te protestuar .Nuk kane fuqi te dalin shesheve te protestojne por zgjedhin te emigrojne.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal