Pylli me Mështekna

Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 75 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

480.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Pylli me Mështekna
Pylli me Mështekna
Pylli me Mështekna
Pylli me Mështekna
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Pikturuar nga brenda pyllit, kjo pikturë të çon në një hapësirë të pafundme me meshtekna. Artisti është inspiruar nga format njerëzore të pemëve bosh dhe e ka përfunduar pikturën me një miksim të gjetheve të gjelbërta dhe të arta në sfond.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2020
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal