Qyteti dhe e Bukura

Suzana Isufaj
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 90 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Qyteti dhe e Bukura
Qyteti dhe e Bukura
Qyteti dhe e Bukura
Qyteti dhe e Bukura
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky peisazh në vaj i është dedikuar qytetit historik të Beratit. Ndërtesat janë të pikturuara në ngjyra të ngrohta të rrethuara me pemë të gjelbërta. Mund të vërejmë një grua teksa ecën në këtë qytet magjik e që admiron bukurinë e tij.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021

Materialet: Vaj / Kanavacë

Orientimi: Vertikal