Qyteti i Vjetër, Orikum

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 45 L x 60 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

450.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Qyteti i Vjetër, Orikum
Qyteti i Vjetër, Orikum
Qyteti i Vjetër, Orikum
Qyteti i Vjetër, Orikum
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Me ngjyra të zbehta të ftohta, kjo pamje peizazhore e detit e qytetit të vjetër të Orikumit në Vlorë, bashkohet pa mundim me shkëmbinjtë dhe pemët bosh. Pemët prej druri duken të mërzitur dhe duket se kërkojnë ndihmë me dëshpërim.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2009
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal