Re Mendimesh

Akrilik në Telajo

Madhësia: 83 L x 108 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Re Mendimesh
Re Mendimesh
Re Mendimesh
Re Mendimesh
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Eshte nje pikture totalisht abstrakte. Dallojme tre ngjyra si e zeza, e arta, e kuqja te cilat rrine shume bukur prane njera-tjetres. Ne brendesi te kesaj vepre jane mendime te ngaterruara qe shpeshhere kemi ne koke dhe nuk arrijme dot tu japim nje zgjidhje. Sipas autorit jane shfaqur me te zeze forma gjeometrike, si rrathe apo ndryshe syte, nje trekendesh apo le te themi hunda, aty afer edhe goja, ne menyre krejt te crregullt. Dallojme disa konture qe kane mare formen e reve, e cila po ashtu ngjason edhe me formen e trurit.

 

 

 

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Akrilik / Kanavacë
Orientimi: Horizontal