Rënia e Gjetheve

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 45 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Rënia e Gjetheve
Rënia e Gjetheve
Rënia e Gjetheve
Rënia e Gjetheve
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Duke vëzhguar pemët, artisti ka pikturuar bukur proçesin e rënies së gjetheve. Vjeshta tashmë është e pranishme dhe gjithçka që mund të shohim janë  pemë të zbrazëta e të trishtuara.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal