Respekti i Gruas Çame

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 115 L x 85 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

3,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Respekti i Gruas Çame
Respekti i Gruas Çame
Respekti i Gruas Çame
Respekti i Gruas Çame
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër unike arti të kthen pas në kohë në Çamërinë e vjetër. Artisti ka vendosur në focus një grua vendase, e cila tregon mikëpritjen dhe respektin e saj ndaj një ushtari të vendit, siç mund të duket nga armët e shumta që po mban. Gruaja po i puth duart në shenjë përshendetjeje dhe falenderimi. Të dy janë të veshur me kostume tradicionale me flamurin shqiptar. Sfondi tregon një ditë në pranverë, me pemët e gjelbërta, detin e qetë dhe ndërtesat e vjetra prej guri.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal