Roma ’91

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 35 L x 45 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Roma '91
Roma '91
Roma '91
Roma '91
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky peizazh shpalos dy anët e kryeqytetit të Italisë, në vitin 1991. Kaosi dhe bukuria e Romës ndërthuren së bashku duke krijuar një pamje të mrekullueshme të qytetit.

 

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 1991
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal