Rrapi i Mistershëm

Vaj në Telajo

Madhësia: 55 L x 40 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

450.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Rrapi i Mistershëm
Rrapi i Mistershëm
Rrapi i Mistershëm
Rrapi i Mistershëm
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky rrap ndodhet  në lumin e Shushicës dhe ka një histori pas pamjes së veçantë. Quhet rrap i bekuar nga vendasit  sepse ka shpëtuar jetë, ashtu siç artisti ka treguar në pikturë teksa duken degët e rrapit duke mbajtur në krahë një femijë të vogël.

 

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal