Rrënjët

Ened Kuka
Shqipëri
Akrilik dhe Bojë në Telajo

Madhësia: 80 L x 60 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

2,550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Rrënjët
Rrënjët
Rrënjët
Rrënjët
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Rrënjët dhe figura femërore sa e ngjashme, kjo ngjashmëri më intrigoi këtë imazh. Sepse mendoj që është e njëjta gjë. Është baza, forca, butësia, intriga, gërshetimi ku krijohet çdo ndjesi dhe emocion në vazhdimësi.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2020
Materialet: Akrilik dhe Bojë / Kanavacë
Orientimi: Vertikal