Sahati dhe Xhamia e Tiranës

Rakip Shabani
Shqipëri
Grafikë

Madhësia: 40 L x 55 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Sahati dhe Xhamia e Tiranës
Sahati dhe Xhamia e Tiranës
Sahati dhe Xhamia e Tiranës
Sahati dhe Xhamia e Tiranës
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky vizatim grafik tregon qendrën e Tiranës, Xhaminë dhe Orën. Artisti e ka shprehur këndvështrimin e tij në një ditë të zakonshme në kryeqytetin e sapozgjedhur të Shqipërisë. Mund të shohim njerëz të veshur me kostume tradicionale të Tiranës, një burrë me gomar dhe disa burra të tjerë me qeleshe në sfond duke festuar në qendër të qytetit.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2017
Materialet: Stilolaps / Letër
Orientimi: Horizontal