Sarajet dhe Varri i Ali Beut, Janinë

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Sarajet dhe Varri i Ali Beut, Janinë
Sarajet dhe Varri i Ali Beut, Janinë
Sarajet dhe Varri i Ali Beut, Janinë
Sarajet dhe Varri i Ali Beut, Janinë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Artisti ka shfaqur aftësitë e tij arkitekturore në këtë pikturë të varrit dhe pallatit të Ali Pashë Tepelenës në Janinë. Në të majtë shihen shkallët ku u vra Ali Pasa. Varri ka trupin e Ali Pashës dhe gruas së tij, ndërsa koka e tij është në Stamboll.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2004
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal