Sarajet e Ali Bej Këlcyrës

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 60 L x 45 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Sarajet e Ali Bej Këlcyrës
Sarajet e Ali Bej Këlcyrës
Sarajet e Ali Bej Këlcyrës
Sarajet e Ali Bej Këlcyrës
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Duke qëndruar e fortë në malin shkëmbor të Trebeshinës, kalaja e Ali Bej Kelcyrës është pikturuar për t’i rezistuar stuhisë, luftës, zjarrit dhe armiqve. Pavarësisht mjedisit të errët, Kalaja mbetet madhështore dhe ky peizazh e tregon atë në mënyrë perfekte.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2000
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal