Shëngjergji, Liqeni

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Shëngjergji, Liqeni
Shëngjergji, Liqeni
Shëngjergji, Liqeni
Shëngjergji, Liqeni
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një fshat tipik në Shqipëri, i pikturuar në një ditë të bukur pranvere. Nuanca të ndezura të jeshiles rrethojnë liqenin blu të Shëngjergjit që i jep jetë pemëve dhe barit. Vëmë re shtëpitë e vjetra të bardha paqësore në sfond dhe të zbukuruara nga tre zogj që i këndojnë njëri-tjetrit.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal