Shpella e Haxhi Aliut

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Shpella e Haxhi Aliut
Shpella e Haxhi Aliut
Shpella e Haxhi Aliut
Shpella e Haxhi Aliut
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një perlë e fshehur, kjo shpellë ka qenë shtëpia e sigurt e Haxhi Aliut, mbrojtësit të detit. Gdhendja e tij në shkëmbinj, duke e lënë kujtimin e tij të gjallë dhe të mos harrohet kurrë, i komplimentuar edhe nga deti magjik që rrethon shpellën.

Vepra artistike

Krijuar: 2020

Materialet: Akuarel / Letër

Orientimi: Horizontal