Shtëpi

Akrilik në Telajo

Madhësia: 30 L x 30 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

450.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Shtëpi
Shtëpi
Shtëpi
Shtëpi
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Stili i veçante i perdorur ne kete pikture e ben ate me interesante. Ketu paraqitet nje shtepize dhe vreshtat perpara saj.

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2018
Materialet: Akrilik / Kanavacë
Orientimi: Katror