Shtëpia në Kujtesë

Pikturë Grafike

Përmasat: 29 L x 19 Gj
Dërgohet i paketuar në një tub

300.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Shtëpia në Kujtesë
Shtëpia në Kujtesë
Shtëpia në Kujtesë
Shtëpia në Kujtesë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Teksa udhëtoj në krahina të ndryshme të braktisura të Shqiperisë më vjen ndër mend dhe shtëpia e gjyshes , shtëpi e cila sjell kujtime nga e kaluara dhe dëshmi të një realiteti të ri, atë të braktisjes përtej nostalgjisë. Në kujtim mbetet ngrohtësia e humbur e një shtëpie të vogël me shumë gëzim brenda saj, me peizazh malor ku çatia me tjegulla zbulohet  e para në dukje .

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2016
Materialet: Printuar / Letër Kalku
Orientimi: Vertikal