Skanderbeg

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 50 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,150.00

Shitur

Imagjinojeni në shtëpi
Skanderbeg
Skanderbeg
Skanderbeg
Skanderbeg
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Pjesë e familjes fisnike Kastrioti, i marrë peng në moshë të re nga osmanët, Skënderbeu u shkollua, u përgatit në shërbimin osman për 20 vjet. Ai u ngrit shpejt, duke fituar besimin e osmanëve. Por ai kurrë nuk i harroi rrënjët e tij. Pavarësisht se ishte guvernator, ai mblodhi ushtrinë e tij dhe dezertoi osmanët dhe ngriti për herë të parë flamurin shqiptar në Krujë, duke e bërë atë një territor shqiptar. Ai është treguar kaq i guximshëm në këtë portret, me tipare të forta, vizionar dhe patriot. Duke mbajtur helmetën shqiptare, ai krahasohet me shkëmbinjtë pas shpine për forcën dhe rezistencën e tij.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2018
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal