Stambolli

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 75 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

2,150.00

Shitur

Imagjinojeni në shtëpi
Stambolli
Stambolli
Stambolli
Stambolli
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër arti me peizazh në vaj shpalos një nga qytetet më historike në botë, Stambollin, me në qendër Xhaminë Hagia Sophia, të rrethuar nga ndërtesa me ngjyra të ngrohta dhe ngushticën e Bosforit që ndan dy pjesët e Turqisë, Anadollin dhe Thrakinë. Mund të vini re gjithashtu ngjyrën blu të thellë të ngushticës teksa bën kontrast me ngjyrat e qytetit e duke i theksuar ato më shumë.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2017
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal