Tepelena, Portret

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 45 L x 35 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Tepelena, Portret
Tepelena, Portret
Tepelena, Portret
Tepelena, Portret
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Sytë blu depërtues dhe buzët e plota do t’ju magjepsin aq shumë sa hunda do të bëhet inekzistente. Pikërisht këtë po mendonte artisti  duke pikturuar këtë portret dhe patjetër që e ka perçuar.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2003
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal