Teqe në Përmet

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 60 L x 45 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Teqe në Përmet
Teqe në Përmet
Teqe në Përmet
Teqe në Përmet
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Fokusi kryesor në këtë vepër artistike është Teqeja e Përmetit, qyteti i trëndafilave. Dhënia e vibeve të vjeshtës, ngjyrat e arta dhe jeshile e errët që përdoren, theksojnë Teqenë e madhe dhe kombinimin e saj të bukur jeshil dhe të bardhë. Duke tundur nga qielli blu i lehtë, ne mund të shohim dorën e Zotit që gjithmonë ndihmon.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal