Teqe në Sarandë

Rakip Shabani
Shqipëri
Pikturë: Pikturë me bojëra uji
Përmasat: 60 L x 45 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Teqe në Sarandë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Artisti përqafon çdo fe, duke i dhëne rëndësinë e duhur çdo institucioni që përfaqëson siç tregohet në këtë peizazh të Teqesë së madhe në Sarandë. Piktori i jep bukuri detit të ngrohtë dhe kodrës së gjelbër, duke përdorur ngjyrat dalluese të fesë bektashiane.

 

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2021
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal