Teqe në Sarandë

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 45 L x 60 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Teqe në Sarandë
Teqe në Sarandë
Teqe në Sarandë
Teqe në Sarandë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Artisti përqafon çdo fe, duke lavdëruar çdo institucion që përfaqëson siç tregohet  edhe në këtë peizazh të teqesë së madhe në Sarandë, teksa i jep bukuri detit të ngrohtë dhe kodrës së gjelbër, duke përdorur ngjyrat dalluese të fesë bektashiane.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal