Poçeria, Tyrbja e Tiranës

Rakip Shabani
Shqipëri
Grafikë

Përmasat: 30 L x 40 Gj
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Poçeria, Tyrbja e Tiranës
Poçeria, Tyrbja e Tiranës
Poçeria, Tyrbja e Tiranës
Poçeria, Tyrbja e Tiranës
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ndodhur pranë urës historike të Tabakëve që është e madhështore edhe në ditët e sotme, ky vizatim përmban dy pleq në artin e tyre të qeramikës. Ne i shohim ata të veshur me doreza dhe vazot e tyre e tyre të përfunduara në sfond që presin të shiten.

Vepra Artistike

Krijimi origjinal: 2017
Materialet: Stilolaps / Letër
Orientimi: Horizontal