Thëllëzat në Dëborë

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 40 L x 50 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

450.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Thëllëzat në Dëborë
Thëllëzat në Dëborë
Thëllëzat në Dëborë
Thëllëzat në Dëborë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Në këtë peizazh shpalosen ngjyra të ftohta, duke fokusuar 3 thëllëza në harmoni me njëra-tjetrën dhe natyrën. Dëbora ka përshkuar malet dhe pemët. Gjithashtu vihet re edhe një liqen i ngrirë në sfond.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2016
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal