Tiransja e Vogël

Rakip Shabani
Shqipëri
Grafikë

Përmasat: 50 L x 35 Gj
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Tiransja e Vogël
Tiransja e Vogël
Tiransja e Vogël
Tiransja e Vogël
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vajzë e re nga Tirana duket kaq e këndshme e veshur me kostumin tradicional të Tiranës. Ajo duket e sigurt me dorën në bel dhe një shall në kokë sipas kulturës së qytetit. Në sfond mund të dallojmë një burrë dhe gomarin e tij, ndërsa artisti përfundon vizatimin me ndërtesat dalluese të Tiranës.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2017
Materialet: Stilolaps / Letër
Orientimi: Vertikal