Tomorr

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 60 L x 45 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Tomorr
Tomorr
Tomorr
Tomorr
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Mali i Tomorrit në Berat është i njohur për pelegrinazhin e gushtit në Teqenë e Kulmakut. Teksa shkruhet historia në pikturë, tregohet një Dervish Bektashi duke u lutur në malin e shenjtë të Tomorrit dhe figurën e Abaz Aliut, pjesë e familjes së Muhamedit që kujdeset gjithmonë për besimtarët e tij edhe nga bota tjetër.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal