Trëndafila

Akrilik në Telajo

Madhësia: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

950.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Trëndafila
Trëndafila
Trëndafila
Trëndafila
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Me pelqejne lulet. Ato gjithmone bartin ne vetvete arsyen e buzeqeshjes. Ndaj dhe zgjedh ti trajtoj ne forme realiste dhe ne dimensione te medha.

Vepra

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Akrilik / Kanavacë
Orientimi: Horizontal