Turizëm Malor

Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 50 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

510.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Turizëm Malor
Turizëm Malor
Turizëm Malor
Turizëm Malor
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër arti tregon një grup turistësh të apasionuar pas natyrës duke ecur përmes pyjeve pranë lumit të Vlorës. Ata po shijojnë ajrin e pastër dhe pemët e mëdha jeshile që po i shoqerojnë gjatë rrugës.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal