Tyrbja

Rakip Shabani
Shqipëri
Grafikë

Madhësia: 55 L x 40 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Tyrbja
Tyrbja
Tyrbja
Tyrbja
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Qytetarët e Tiranës tregojnë se sa e respektojnë qytetin e tyre, të veshur me kostume tradicionale qoftë edhe në një ditë të zakonshme pranë tyrbes së qytetit. Shohim njerëz të ulur në shkallët e tyrbes, teksa burrat me qeleshe po shesin fruta në qendër dhe një qen po sheh me kuriozitet njerëzit që kalojnë afër.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2017
Materialet: Stilolaps / Letër
Orientimi: Vertikal