Ujëvara

Edison Hysa
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 50 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Ujëvara
Ujëvara
Ujëvara
Ujëvara
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo pikture eshte nje nder te preferuarat e mia pasi paraqet nje panorame teper te bukur natyrore. Eshte pikture qe te fal qetesi shpirterore dhe harmoni me ngjyrat qe kam hedhur ne telajo.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2023
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal