Ura e Brarit

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Përmasat: 60 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Ura e Brarit
Ura e Brarit
Ura e Brarit
Ura e Brarit
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

E gjendur në fshatin Brrar, Tiranë, pamja e urës së Brarit është gjithmonë e veçantë për tu parë. E pikturuar në hije të thella të ngjyrës blu dhe të gjelbër, artisti  ka dhënë një këndvështrim tjetër të pranverës. Në sfond shikojmë lumin që rrjedh në shtratin e tij dhe urën madhështore mbi të.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2010
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal