Ura e Tabakëve, Tiranë viti 1924

Hava Sureli
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Ura e Tabakëve, Tiranë viti 1924
Ura e Tabakëve, Tiranë viti 1924
Ura e Tabakëve, Tiranë viti 1924
Ura e Tabakëve, Tiranë viti 1924
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Tabloja në qëndër të saj ka një baba me fëmijën për dore,kjo tregon se burrat Tiranës nuk kan qenë fanatikë ,gjithashtu sheh njerëz të ulur aty këtu, ndoshta janë në pritje për të blerë diçka, dikush po kalon me një ngarkesë ,larg shihen karroca duke u larguar,dhe vëmëndjen ta tërheq ura me gur dhe dy harqe, pranë është një rrap i lartë.

Ura e tabakëve  është dëshmitare e historive shekullore dhe  e zhvillimit të Tiranës,gjithashtu  dëshmitare e çdo dhimbje apo gëzimi të çdo kalimtari.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal