Ura mbi Shkumbin

Elton Stasa
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 50 GJ
Dërgohet në një kuti kartoni

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Ura mbi Shkumbin
Ura mbi Shkumbin
Ura mbi Shkumbin
Ura mbi Shkumbin
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Është një vepër e llojit plein air punuar në zonën e Librazhdit- fshati Polis pranë lumit Shkumbin (aty pranë gjendet një pjesë e rrugës Egnatia). Shohim atmosferën e dimrit në pemët thuajse të zhveshura, okrat dhe ngjyrat e dheut që përshkojnë gjethnajën e vyshkur. Peisazhit natyror i bashkangjitet edhe ai arkitekturor, ura subjekti kryesor i veprës. Mund të vlerësojmë vizatimin e saktë të saj dhe gjetjen e gamave kromatike. Për t’u vërejtur janë thekse të pastra të dritës (parmakët, degët) të cilat artisti i jep me gërvishtjen e sipërfaqjes së telajos.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal