Urë mbi Shkumbin

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 45 L x 65 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Urë mbi Shkumbin
Urë mbi Shkumbin
Urë mbi Shkumbin
Urë mbi Shkumbin
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një peizazh harmonik i pikturuar bukur me ngjyra të ngrohta. Lumi i rrjedhshëm bruz Shkumbin shfaqet duke reflektuar shumëllojshmërinë e nuancave të tij blu të lehta dhe në majë të Shkumbinit, një urë me guralecë qëndron madhështore. Duke i përshëndetur fillimin e vjeshtës, artistja ka zgjedhur këtë vend mahnitës për të ruajtur bukurinë e saj në letër.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2015
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal